Samarbeidspartnere


Strøm Larsen – Alt av kjøtt og kjøttretter

Strøm Larsen er en tradisjonsrik kvalitetsleverandør av kjøtt og kjøttretter.
Med sin kompetanse og beviste holdning til kvalitet er dette en leverandør vi er stolte av å bruke. Sporbarhet og matsikkerhet er ivaretatt på en slik måte at vi trygt kan servere våre kunder råvarer fra denne leverandøren.

Troll Salmon  – Røke- og gravlaks

Troll Salmon er en ledende foredlingsbedrift for laks og ørret beliggende i idylliske Engelsviken i Østfold. Med en produksjon som er forankret i norsk tradisjon, og med moderne teknologi og godt håndverk sikres den beste kvaliteten.

Tind – Alt av spekemat

Tind er en tradisjonsrik leverandør av spekevarersom er lokalisert i Stranda og omkranset av de fantastiske Sunnmørsalpene.
Nobel Catering & Conditori er stolt av å bruke Tind spekemat som har fokus på lite saltinnhold og ekstremt gode smaker gjennom krydder, urter og godt modnet kjøtt.

United Bakeries – Alt av bake off-brød

Vi har hatt ett tett og godt samarbeid med United Bakeries gjennom mange år.
Deres kompromissløse krav til kvalitet ønsker vi at våre kunder skal få gleden av.
De produktutvikler også spesialbrød på forespørsel fra oss og våre kunder.

Bocata Import – Kaffe, soltørkede tomater, mm fra de beste produsentene i Italia.

Bocata Import tråler særlig middelhavslandene for gode råvarer som kan berike vår produksjon. De leverer kanskje markedets beste soltørkede tomater og artiskokkhjerter fra Verona i Italia. Fra samme område importerer de vår egen kaffe. Er det noe vi savner av hermetiserte eller langtidsholdbare råvarer, er Bocata Import de vi kontakter.