Familiepakke

Familiepakke Hverdag er 3 kg ferdiglaget mat som kun skal varmes opp.
Maten blir pakket og foliert i Duni form, selvsagt merket slik forskriftene krever.

Innholdet vil variere fra retter som kun består av ett element (gryter, supper osv.), til middager som består av flere elementer som for eksempel kjøtt, grønnsaker og potet/pasta/ris. Felles for alle rettene er at de skal være laget fra bunnen av, med kjærlighet og kunnskap av våre dyktige kokker. Pakken skal maks koste kr. 398,-

Hver mandag publiseres ukens retter her på www.nobelcatering.no/familiepakke. I tillegg vil vi legge ut ukens retter på vår facebook-side. Alle bestillinger gjøres til post@nobelcatering.no innen kl.12.00 onsdag. Maten blir levert / hentet etter kl. 14.00 hver torsdag.

Selve ideen med Familiepakke Hverdag er å hjelpe familier med å få tiden til å strekke til i en ellers travel hverdag. Ved å bestille familiepakke Hverdag kan andre ting enn matlaging prioriteres, samtidig som man med trygghet vet at alle har fått i seg fornuftig og smaksrik middag.

Grunnen til at vi (kun) leverer torsdag er først og fremst av miljømessige grunner, da alle våre deilige retter er holdbare min. 6 dager i kjøleskap.

God Sommer!

Konseptet Familiepakke Hverdag tar nå sommerferie, men vil være sterkt tilbake når årets Norgesferie er unnagjort.
Vi vil benytte anledningen til å takke for oppslutningen rundt konseptet og gleder oss til å gjøre hverdagen enklere igjen for dere med ferdiglagde middager i slutten av august. God sommer!