Kompetanseheving og menyutvikling

Kompetanseheving og menyutvikling.

Da Covid-19 slo til skjønte vi tidlig at dette kom til å bli en lang og tøff periode.
Vår bransje har blitt hard rammet, det har også vi.

Ledelsen i Nobel Catering & Conditori tok en rask beslutning, vi skal være dyktigere, klokere og bedre rustet når den nye hverdagen møter oss igjen.
Alle våre ansatte jobber hver eneste dag med å utvikle sin kompetanse, uavhengig av hvilken avdeling de jobber på. Motivasjonen er høyere, stemningen er bedre, det er rett og slett gøy å være en del av team Nobel om dagen. Vi kunne ha satt oss ned, synes synd på oss selv, men slik fungerer ikke mentaliteten hos oss.

Hver uke jobber vi med produktutvikling. Komponerer nye elementer til de nye menyene. Ny spennende smaker utvikles, produksjonseffektiviteten blir bedre og vi avslutter det hele med fargerike foto tagninger.
Vi er klare til å lansere nye menyer etter påske, disse vil ha konkurranse dyktige priser og vi gleder oss til å servere våre fornøyde kunder disse menyene.

Følg med!