Handlekurv(0)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

Konfirmasjonskake

Forrige

Konfirmantens buffet

Konfirmantens selskapsmeny

Forrett:


Kryddermarinert laks servert på en salat av agurk, reddiker og perlebygg
pepperrot og dill sennepskrem (Inneholder fisk, gluten (bygg), sennep, egg)

Ferdig anrettet på tallerken eller fat (to share) – du velger!


 Hovedrett:


Kalv mørbrad med rosmarin og sitron, ny-kål vendt med soppkrem, glaserte gulrøtter og kalve-sjy. Serveres med persillepoteter.
(inneholder melk, soya, selleri, sennep)

Maten leveres varm i termokasse. Kjøttet må trancheres (skjæres opp) før servering av deg og legges på fatet som følger med. Tilbehøret kommer ferdig anrettet i porselens-boller. Anbefaler at sausen får et oppkok før servering


 Dessert:


Vanilje pannacotta med frukt/bær og makron serveres i glass. 

NOK 495,00