Handlekurv(0)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Personvernerklæring

Denne hjemmesiden eies og er drevet av: 
Nobel Catering & Conditori AS
Eiksveien 110, 1361 Østerås
Tlf 67 16 65 00
post@nobelcatering.no

Vi er opptatt av at du som bruker av vår nettside forstår hvordan vi håndterer data vi samler inn om deg, og at denne personvernerklæringen forklarer hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dataene til.

Personvern

Personopplysninger er data og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og ip-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene.

All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven.

Nobel Catering & Conditori AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter, og personopplysninger vi samler inn og bearbeider for det formål som fremgår nedenfor. Det at Nobel Catering & Conditori AS som er behandlingsansvarlig innebærer primært at det er Nobel Catering & Conditori AS som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Dersom Nobel Catering & Conditori AS velger et annet selskap som får ansvaret for å behandle personopplysninger, altså data om deg, så kaller vi det en databehandler. I de tilfeller vi benytter databehandlere skal vi sørge for at vi har inngått databehandleravtaler som regulerer hvordan databehandleren kan behandle data som blir tilgjengeliggjort. Standard for dette er at avtalen med databehandleren kun får behandle personopplysninger på Nobel Catering & Conditori AS vegne og til klart og tydelige definerte formål, slik forskriften om behandling av personopplysninger krever.

Informasjonskapsler (cookies) benyttes på vårt nettsted

Det benyttes informasjonskapsler, også kjent som cookies, på dette nettstedet. Dette er en generell info om informasjonskapsler dette nettstedet bruker, hvilke opplysninger som blir behandlet, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene.

Informasjonskapsler er små biter med informasjon som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit.

Google Analytics

Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om bruksmønstre og de besøkende, benytter Google Analytics fem forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:

•  utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
•  utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
•  utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
•  utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
•  utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
•  ga: Lagres i 2 år fra siste besøk. 

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Men vær da klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt.
Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider: 

Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome 

Du kan slette informasjonskapsler

Du kan slette informasjonskapsler fra innstillingene i nettleseren din. Hvis du ikke endrer innstillingene til å ikke tillate informasjonskapsler, vil de opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som benytter dette.

Hvordan samler vi inn opplysninger fra deg?

Det meste av dataen generes når du bruker noen av tjenestene våre. Eksempler på dette kan være; sidevisninger og informasjon om din enhet (pc, mobil, nettbrett).

1. Opplysninger du selv deler med oss
Når du bruker et skjema, vil du oppgi en del data som blir lagret hos oss. Disse opplysningene lagres i våre databaser, dette fordi vi skal kunne respondere på din kontaktforespørsel.

2. Opplysninger som samles inn gjennom bruk av tjenestene
Når du bruker tjenestene våre vil vi registrere den informasjonen om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem (gjennom cookies). Dette gjør vi fordi vi da har mulighet til å forbedre brukeropplevelsen, tjenesteinnholdet, forebygge svindel og tilpasse innhold og annonser til ditt bruks- og interessemønster.

3. Informasjon fra andre kilder
Vi mottar informasjon fra andre kilder, for eksempel annonsenettverk, kunder, målverktøy eller andre tredjeparter, som skal hjelpe oss eller dem til å forstå brukermønster, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr til å bli mer tilpasset ditt behov og interesser.

Hvordan bruker vi opplysningene vi har samlet om deg?

Alle personopplysninger vi har samlet er for å forstå og forbedre tjenestene og produktene våre, slik at du skal få den beste brukeropplevelsen på våre nettsteder.

Nobel Catering & Conditori AS jobber kontinuerlig med å gi deg som bruker en best mulig opplevelse av våre tjenester som til enhver tid er tilgjengelig. For å kunne gjøre det, bruker vi blant annet personopplysninger vi har samlet inn.

Til å gjennomføre avtalen med deg og få tjenestene til å fungere best mulig
Nobel Catering & Conditori AS behandler personopplysninger og andre former for data for å leverer tjenestene som er avtalt med deg. Vi bruker også data for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, tilpasning av innholdsvisningen til din skjerm og raskest mulig lasting av sidene.

Til statistikk og å forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene våre.

Til å personalisere tjenester – tjenester spesielt tilpasset deg
Vi ønsker å gi deg muligheten til å få skreddersydd innhold og tilpasninger. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker, slik at vi eksempelvis kan gi deg anbefalinger om innhold eller tjenester basert på det du har lest eller kjøpt. Vi kan også gi anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

Informasjon om markedsføring i e-post og sms

Om du har et aktivt kundeforhold til Nobel Catering & Conditori AS, vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende slik markedsføring om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

Hvordan blir disse opplysningene delt?

Vi kommer aldri til å dele, selge eller formidle personopplysninger på noen annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen.

I noen tilfeller deler vi opplysninger med samarbeidspartnere som bruker opplysningene til å formidle målrettet innhold og/eller tilbud gjennom sine tjenester. Vi inngår da avtaler som begrenser adgang til bruk av opplysningene og fastsetter forpliktelser til å følge gjeldende personvernlovgivning.

Om det er mistanke om at det er begått lovbrudd i forbindelse med bruk av tjenester, vil informasjonen kunne utleveres til offentlige myndigheter på begjæring.

Retting og sletting av personopplysninger

Det er viktig at opplysninger vi har samlet om deg er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysningene kan slettes.

Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har, for eksempel i henhold til regnskapslovgivningen.

Våre analyse- og tredjepartsverktøy

Nobel Catering & Conditori AS benytter analyseverktøy for å samle inn informasjon om hvordan våre tjenester blir brukt. Vi benytter – som tidligere nevnt – Google Analytics, hvor vi blant annet måler antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge et besøk varer og lignende.

Statistikk om brukere og trafikk blir som oftest brukt og anvendt i aggregert form, slik at ikke statistikken inneholder noen form for informasjon som kan knyttes direkte til deg som en identifisert person.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere personvernerklæringen for Nobel Catering & Conditori AS sine tjenester, for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet. Når vi oppdaterer personvernerklæringen, vil den nye erklæringen bli publisert på nettstedene 14 dager før endringene iverksettes. Vi vil informere om endringene i de tjenestene som berøres.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om Personvernerklæringen, kan du kontakte oss på:
E-post: carsten@nobelcatering.no